Δευτέρα 27 Αυγούστου 2012

ΤΟ ΚΑΡΚΙΝΩΜΑ ΤΗΣ "ΕΛΕΥΘΕΡΑΣ ΑΠΟΣΤΟΛΙΚΗΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ ΠΕΝΤΗΚΟΣΤΗΣ" ΚΑΙ Η ΔΡΑΣΗ ΤΟΥ ΣΤΙΣ ΕΡΥΘΡΕΣ (ΚΡΙΕΚΟΥΚΙ)



Τα καρκινώματα της Αίρεσης της Πεντηκοστής, στις Ερυθρές Αττικής (Κριεκούκι).


Εδώ και αρκετό καιρό, έχει παρατηρηθεί, μια ύπουλη και δηλητηριάζουσα δραστηριότητα της Προδοτικής αίρεσης της «Ελευθέρας Αποστολικής Εκκλησίας της Πεντηκοστής», μέσω του «αγαπητού» κυρίου Κρίτωνα Γκιόκα, ο οποίος, μοιράζει σε ανύποπτους κατοίκους των Ερυθρών, (κυρίως Νέους, ανέργους – και μη), ένα μπακαλόχαρτο δέκα (10) σελίδων τύπου Α4 , το οποίο εξιστορεί την ομολογία πίστεως του στην «Ελευθέρα Αποστολική Εκκλησία της Πεντηκοστής».
Επειδή όμως ο καλός Θεός, «αγαπάει και τον νοικοκύρη, εκτός από τον κλέφτη», φρόντισε, να πέσουν στα χέρια της «ΟΡΘΟΔΟΞΗΣ ΜΑΡΤΥΡΙΑΣ ΕΡΥΘΡΩΝ», μερικά από αυτά τα έντυπα….
(Θέλω να σημειώσω, ότι αυτή καρκινική Αίρεση, έχει στρατηγική, και ρίχνει το δηλητήριο της μεθοδικότατα, και σιγά σιγά, χρησιμοποιώντας τα «πιόνια»της, απέναντι στα «υποψήφια θύματά» της..                
Πρώτα έρχονται τα φυλλάδια, ύστερα από λίγο καιρό, κάποιο άλλο άτομο, θα φέρει και cd με ομιλίες δικές τους, και βίντεο, χρησιμοποιώντας αποσπάσματα επιλεκτικά κομμάτια από Ορθόδοξες ταινίες, για να γίνουν ποιο φιλικοί, απέναντι σε κάποιον.
(Στο κάτω κάτω , σύμφωνα με την Ορθόδοξη Διδασκαλία των Πατέρων της Εκκλησίας μας, ο Σατανάς, για να πετύχει το έργο του, μπορεί να μεταμορφωθεί και σε Άγγελο του Φωτός!!

Διαβάζοντας πολύ προσεκτικά και αρκετές φορές, την επιστολή του κ.Κρίτωνα Γκιόκα, τα συναισθήματά μου είναι ανάμικτα…
Να γελάσω; Να λυπηθώ για την πνευματική του κατάντια που νομίζει ότι είναι τόσο φίλος με το Πανάγιο Πνεύμα, ώστε να μιλάει και Εκείνο να του απαντάει;
Να θυμώσω για αυτά τα οποία γράφει, πέφτοντας σε ένα σωρό αντιφάσεις, πιστεύοντας, ότι οι Κριεκουκίωτες, θα «καταπιούν αμάσητα τα ψέματα του»;;
Επειδή σε έναν πόλεμο, οφείλουμε σαν δίκαιοι να αναγνωρίζουμε και τα καλά σημεία του αντιπάλου, έχω να το προσάψω ένα «μπράβο», γιατί έχει καλή αφήγηση…. (!)
Το «ντύνει» τόσο όμορφα το κείμενό του, ώστε και να το διαβάσει κάποιος, αλλά και να στηρίξει ο ίδιος τα επιχειρήματά του…
Αν η θητεία τους ως Δήμαρχος των Ερυθρών, ήταν τόσο προσεγμένη όπως και το «δολωτικό» κείμενο του, ασφαλώς το χωριό μας, θα ήταν σε πολύ καλύτερη μοίρα….
(Πιθανών την περίοδο αυτή, δεν είχε πιάσει γνωριμίες με το «Άγιο Πνεύμα» γιατί η «εμβέλεια της Παναγίας Ευαγγελίστριας» έκανε παρεμβολές, αφού σε 100 μέτρα περίπου απόσταση απέχει από το Δημαρχείο ο πάνσεπτος Ναός Της)

Επειδή θέλω να είμαι ειλικρινής σε αυτά που γράφω, θα χρησιμοποιήσω δικές του (προτάσεις-εκτιμήσεις-συμπεράσματα κλπ)
από την δική του φυλλάδα, και θα κάνω μερικές ερωτήσεις, που πιστεύω να απαντηθούν από τον «αγαπητό αδερφό Κρίτωνα».

Κάντε κλικ πάνω στο κείμενο για να διαβάσετε τι γράφει ο ίδιος

Για ποιόν επηρεασμό Πίστεως μιλάτε Κρίτων Γκιόκα από την γιαγιά και τον παππού;;; Εσείς γράφετε ο ίδιος ότι στα παιδικά σας χρόνια, η γιαγιά σας έπαιρνε στα μοναστήρια και τις Ορθόδοξες εκκλησίες που πήγαινε...
Σας εξανάγκαζε η γιαγιά σας να πάτε κάπου παρά την θέλησή σας;;;
Εσείς γράφετε, ότι αυτή η "θέρμη της Πίστεως - της Ορθοδόξου Πίστεως" 
κράτησε (!) μέχρι την ηλικία που τελειώσατε το Δημοτικό Σχολείο, δηλαδή, θα ήσασταν σε ηλικία γύρω στα 12-13 χρονών... 
Μάθατε ότι μάθατε, μέχρι την ώριμη ηλικία των 13 σας, σχηματίσατε μια άποψη για την Ορθοδοξία, πήγατε στην Αθήνα, "ριζοσπατικοποιηθήκατε"
γίνατε "αντιεξουσιαστής", μετά, περάσατε στο στάδιο του Αθεϊσμού, και η  σχέση με τη Ορθόδοξη Εκκλησία, ήταν τυπική όπως λέτε..
ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΗ δεν ήταν!!  
Άρα η σχέση σας με την Εκκλησία ήταν ΦΑΡΙΣΑΪΚΉ!!!
Ένας Άθεος , ΔΕΝ ασχολείται με τον Θεό και κανέναν Θεό, γιατί απλά, δεν πιστεύει στην ύπαρξη Του αγαπητέ Κρίτωνα...
(Έπρεπε να στηρίξετε κάπου αυτά που γράφετε... ΨΕΜΑ)

Κάντε κλικ πάνω στο κείμενο για να διαβάσετε τι γράφει ο ίδιος
Αλήθεια κ. Κρίτωνα, δεν μας είπατε... ποιο ήταν το Φρόνημά σας και απολυθήκατε από τον Στρατό μας το 1971;; 
(Το προσπεράσατε... )
Γιατί δεν μας εξηγείτε τους λόγους που δεν μπορούσατε να βγάλετε διαβατήριο για να πάτε στον Καναδά;;
(Το προσπεράσατε και αυτό ... )
Γνωριστήκατε με τον Ανδρέα Παπανδρέου εκεί... (Ω, Τιμή) 
και όλως τυχαίως ασχοληθήκατε με το ΠΑΣΟΚ και φυσικά θα γνωρίσατε και την σύζυγό του την ΕΒΡΑΙΑ Μαργαρίτα Παπανδρέου.
(Μάλλον το Άγιο Πνεύμα που σας διακατέχει, θα πρέπει να είναι ΠΑΣΟΚ ή ΑΡΙΣΤΕΡΟ

ΚΑΙ ΕΡΧΟΜΑΣΤΕ ΣΤΟ ΚΟΡΥΦΑΙΟ

Κάντε κλικ πάνω στο κείμενο για να διαβάσετε τι γράφει ο ίδιος
Είστε σοβαρός κύριε Κρίτων;;;;; (Με τέτοιες @@@@ μάρες που γράφετε ο ίδιος, δεν σκέφτεστε ότι γελοιοποιείστε;;;;)
Μήπως στην διαδρομή σας από την Λιβαδειά σταματήσατε και "τσούξατε" καμία φιάλη οινό-Πνεύμα, και νομίσατε ότι ήρθε το "άγιο" Πνεύμα και σας διακτίνησε κατά 10 χλμ;;;;  Μήπως ήταν "Άγιο" Οινό-Πνεύμα τελικά;;;

Θα σας στεναχωρήσω με αυτό που θα πω, αλλά, δυστυχώς για την Προδοτική Αίρεση της Πεντηκοστή σας, ο άγιος Θεράπων, σας "ρίχνει στα αυτιά" εκτός από τα άλλα δεινά που σας προξένησε στην περιοχή, γιατί σύμφωνα με τον βίο του ...
"Το επόμενο πρωί, οι φρουροί έβγαλαν τον Άγιο από το κελί του, τον χτυπούσαν και τον χλεύαζαν. Ο Άγιος αμέσως τους είπε: «επειδή με ειρωνεύεστε και παραμένετε αδιόρθωτοι και με βρίζετε, έφθασε σε εσάς η οργή του Κυρίου, και θα γίνετε όλοι παράλυτοι, ώστε από εσάς, να σωφρονιστούν και οι υπόλοιποι». Μόλις τελείωσε τον λόγο του, σχηματίστηκε στον ουρανό ένα είδος αστραπής που άφησε μεγάλο κρότο, και παρέλυσε τους φρουρούς, και με την βοήθεια του Αγγέλου Κυρίου, δραπέτευσε ο Άγιος και μεταφέρθηκε από την Αλεμανία στα Ιεροσόλυμα, μέσα σε μια νύχτα..."

(Ξέρετε, η Αλεμανία (Γερμανία) από τα Ιεροσόλυμα, απέχει μερικές χιλιάδες μίλια... και ο άγιος Θεράποντας, δεν οδηγούσε αμάξι)


Ούτε ένα (1) ούτε δύο (2) cd / dvd .....
Είκοσι (20) δίνετε ανά "Κεφάλι" για να αρχίσετε τον Προσηλυτισμό σας στα παιδιά των Ερυθρών!!! 
Έχετε υποβληθεί σε Οικονομικό έλεγχο σαν "Πεντηκοστιανός" εσείς και η "ΕΛΕΥΘΕΡΑ ΑΠΟΣΤΟΛΙΚΗ ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΤΗΣ ΠΕΝΤΗΚΟΣΤΗΣ" ;;;
Που βρίσκετε τα χρήματα για να αποστέλλετε "εντελώς δωρεάν και χωρίς καμία οικονομική επιβάρυνση του παραλήπτη" Άγιες Γραφές;;;

EXETE KAMIA "ΦΩΤΙΣΗ ΑΠO ΤΟ ΑΓΙΟ ΠΝΕΥΜΑ ΣΑΣ" ΓΙΑ ΤΟ ΧΩΡΙΟ ΜΑΣ;;;

Θα μας σώσετε από κάτι κακό, και παρουσιάσεσθε ως "αυτόκλητος σωτήρας" των Ερυθρών, κ.Κρίτωνα;; Σας το ζήτησε κανείς;; 
Αλήθεια, ποιο θα είναι το επόμενο "Βήμα"σας που θα σας φωτίσει ο Σατανάς;;; (Συγγνώμη- το "'Αγιο" Πνεύμα σας ήθελα να πώ)     

Να περιμένω "πτήση" σας πάνω από τον Άγιο Θεράποντα;;;  

Μαζευτείτε σας παρακαλώ πολύ και μην ασκείτε προσηλυτισμό στο Κριεκούκι εσείς και οι όμοιοι σας, γιατί αμα θυμώσει η ΠΑΝΑΓΙΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΟΙ ΑΓΙΟΙ ΜΑΣ ΔΕΝ ΣΕ ΣΩΣΕΙ ΚΑΝΕΝΑ ΔΙΚΟ ΣΟΥ ΑΓΙΟ ΠΝΕΥΜΑ (είμαι σίγουρος γιαυτό...)

ΑΦΙΕΡΩΜΕΝΟ ΤΟ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΒΙΝΤΕΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΓΛΩΣΣΟΛΑΛΙΑ 
ΠΟΥ ΓΡΑΦΕΤΕ...
ΜΕ ΑΓΑΠΗ ΑΠΟ ΤΟ ΙΕΡΟ ΙΔΙΩΤΙΚΟ ΠΑΡΕΚΚΛΗΣΙ 
ΤΟΥ ΑΓΙΟΥ ΘΕΡΑΠΟΝΤΑ 






ΜΙΑ ΠΡΩΗΝ  ΠΕΝΤΗΚΟΣΤΙΑΝΗ  ΕΞΟΜΟΛΟΓΕΙΤΑΙ...
Ειρήνη:  Γεννήθηκα στο Ηράκλειο της Κρήτης το 1975 και ήρθαμε οικογενειακώς στην Αθήνα το 1989 για μόνιμη εγκατάσταση. Οικογένεια Χριστιανική Ορθόδοξη με πολύ θρησκευτική ευλάβεια από τα παιδικά μου χρόνια. Πάντα θυμάμαι τα όμορφα αυτά Χριστιανικά χρόνια, τις Κυριακές στην Εκκλησία, τις γιορτές κλπ. 
Παρεκτράπηκα βέβαια από την Ορθή Πίστη το 2005 σε μία ιδιωτική σχολή όπου δίδασκα (είμαι καθηγήτρια πληροφορικής) εδώ στην Αθήνα. Εκεί είχα γνωρίσει μία μαθήτρια μου την Άννα, 4 χρόνια μικρότερη μου σε ηλικία, η οποία ήταν και είναι μέλος της ελευθέρας αποστολικής εκκλησίας πεντηκοστής ( όπως θέλουν νά ονομάζονται ) στην κεντρική «εκκλησία» της Αθήνας.
Για να μπω κατευθείαν στο θέμα μας, η Άννα πολύ σύντομα, δίνοντας μου μία μικρή Καινή Διαθήκη, άρχισε να μου μιλάει για τον Χριστό εξ’ αρχής, και αργότερα μου αποκάλυψε την «εκκλησία» της (την ΕΑΕΠ).
Κάθε μέρα σχεδόν ερχόταν σπίτι μου, η μητέρα μου δεν είχε καταλάβει τίποτα, αντιθέτως σε ένα ευχέλαιο που είχαμε ένα απόγευμα στο σπίτι, η Άννα ήρθε κανονικά, επομένως δεν είχαμε καταλάβει κάτι για τό τι πίστευε.
Με τον καιρό όμως, σιγά-σιγά και ύστερα από έναν εσπερινό που είχαμε πάει μαζί, μου αποκάλυψε την «ταυτότητα» της. Άρχισα πραγματικά στην αρχή να δείχνω ένα ενδιαφέρον για την νέα αυτή «εκκλησία» που μου έλεγε συνέχεια, καί ότι ( δήθεν ) είναι η πρώτη αποστολική εκκλησία.
Βέβαια η πλύση εγκεφάλου πήγαινε σύννεφο!! Μπόρεσε και κατάφερε μέσα σε δύο εβδομάδες να μου αλλάξει την γνώμη για πολλά πράγματα που πίστευα και σεβόμουν. Καλά μιλάμε, είναι φοβερό …;
Ακόμα δεν το πιστεύω! Αναθεώρησα τις απόψεις μου για την Παναγία, για τις εικόνες, τον Σταυρό, τους Ιερείς και τελικά άρχισα να αμφιβάλω και εγώ για την πνευματική μου πορεία. Ένιωθα ένα μεγάλο κενό, διότι σιγά σιγά απομακρυνόμουν από τους γονείς μου, από τους δύο μου αδερφούς, από την Εκκλησία, από τους φίλους.
antipentecostal: Πήγες Ειρήνη στην ΕΑΕΠ; Είδες τον χώρο;
Ειρήνη: Ναι βέβαια πήγα, με πήρε μαζί της για να ακούσω κήρυγμα του Ευαγγελίου. Εντωμεταξύ πήγαμε πιο νωρίς, για να παραβρεθούμε και στην προσευχή. Όταν μπήκαμε μέσα στην κεντρική «εκκλησία» της Αθήνας, ένιωσα τόσο παράξενα, που πραγματικά ήθελα να ουρλιάξω από αυτά που έβλεπα. Όχι ότι μου άρεσαν, αλλά τα βρήκα τόσο παρατραβηγμένα, ειδικά δύο «προφήτισσες» με μαντήλια που φωνάζανε τόσο δυνατά και υποτίθεται σε ξένες γλώσσες, μου προκαλούσαν την αηδία, συγγνώμη που το λέω, δεν θέλω να θίξω άτομα, αλλά ένιωσα ότι είμαι σε συναγωγή -χάβρα Ιουδαίων-Σατανιστών -τέλος πάντων κάτι τέτοιο μου έβγαζε το όλο θέαμα και άκουσμα. Ήταν θλιβερή εκείνη η μέρα για μένα, δεν άργησε όμως και πολύ όμως η Άννα να με μεταπείσει, ότι ( τάχα ) «έτσι ήταν καί η πρώτη αποστολική εκκλησία ( !!! )».
Στη συνέχεια οι μέρες περνάγανε, άκουγα το ράδιο Χριστιανισμός στο ιντερνέτ, έβαζα κηρύγματα σε cd του Φέγγου, Νικολακόπουλου, Κονδύλη, Ζαχαράτου, κλπ, «ομολογίες» ατόμων πώς γνωρίσανε τον Χριστό, διάβαζα και την Αγία Γραφή. Μέρα με την μέρα άρχισα και εγώ να γονατίζω να προσεύχομαι και ζητούσα την «αναγέννηση» ( πού λένε...). Σ’ όλα αυτά όμως, κάτι δεν μου πήγαινε καλά. Δεν μπορούσα να συγκεντρωθώ στη δουλειά μου, έχανα ύπνο με το να κάθομαι και να ακούω τα cd, έφτασα στο σημείο να αναρωτιέμαι γιατί έγινα τόσο χάλια.
Η Άννα μου έλεγε συνέχεια ότι έπρεπε να κλάψω και να δεχτώ τον Χριστό ως προσωπικό μου σωτήρα. Της έλεγα ότι τον Χριστό Τον γνωρίζω από μικρό κορίτσι, πάντα ήμουν Χριστιανή ποτέ δεν Τον αρνήθηκα, εκείνη επέμενε ότι δεν Τον είχα γνωρίσει όπως κανονικά έπρεπε...!
Μιά μέρα τού Νοεμβρίου του 2006, μου ζήτησε  να πάμε στην «εκκλησία» να γονατίσουμε με ένα μαξιλαράκι μπροστά στον άμβωνα, για να ζητήσω να μου αποκαλυφθεί ο Χριστός, να ομολογήσω τα αμαρτήματα μου, να κλάψω και να προσευχηθούν τα «αδέρφια» για να «αναγεννηθώ».
Εκεί Χριστέ μου, μη χειρότερα, έχασα πάσα ιδέα για αυτούς τους ανθρώπους!!! Κυριολεκτικά όμως.
Ήρθε ο «ποιμένας», έβαλε τα χέρια του πάνω από το μαντήλι που μου έδωσαν να φορέσω, και άρχισε να φωνάζει δυνατά σε Ελληνικά και σε κραυγές – λέξεις, κάτι μου θύμιζε Ελληνικά με Αραβικές καταλήξεις.
Άρχισα να ενοχλούμαι, μέσα μου παρακαλούσα τον Χριστό και την Παναγία να με γλιτώσουν από αυτή την απαίσια εμπειρία!!! Ήθελα να κάνω τον σταυρό μου και δεν μπορούσα, λόγω του ότι φοβήθηκα να μην με πετάξουν έξω.

Συνέχιζε ο «ποιμένας» να προσεύχεται και μία γυναίκα ξαφνικά άρχισε να φωνάζει λες και ήταν δαιμονισμένη βρε παιδί μου, φοβερό!!!
Φώναζε σε ίδιες επαναλαμβανόμενες λέξεις, πέταγε και κάνα Αγγλικό τύπου «My God», και υποτίθεται μετάφραζε και έλεγε « Κόρη μου Εγώ σε οδήγησα στον Οίκο μου, μείνε μαζί μου, το τέλος έρχεται εγώ θα σε φυλάξω, λέγει Κύριος ο Θεός σου …;.».
Πανικοβλήθηκα διότι κατάλαβα ότι με «δουλεύουν» κανονικά εκεί μέσα, υποτίθεται ότι τάχα μίλαγε ο Θεός.
Φοβήθηκα τόσο πολύ που σηκώθηκα γρήγορα και πήγα τουαλέτα. Εκεί άρχισα να κλαίω από φόβο. Μετά από λίγα λεπτά βγήκα, πήγα σε ένα θρανίο, γονάτισα για να μην καταλάβουν τίποτα, και μία «αδερφή» που καθόταν δίπλα μου, μου είπε ότι σε όραση είδε εκείνη τη στιγμή ότι σύντομα θα «αναγεννηθώ». Χριστούλη μου, τι όραμα και τέτοια!!!!
Ξανατρόμαξα και σηκώθηκα έφυγα από την αίθουσα...
Την επόμενη, η Άννα μου τηλεφώνησε και της είπα ότι πραγματικά φοβήθηκα. Εκείνη ήθελε να με καθησυχάσει λέγοντας μου ότι θα έκανε μία προσευχή στο δωμάτιο της για να ζητήσει από τον Θεό να μου πάρει τους φόβους.
Την ίδια νύχτα άρχισα να βλέπω εφιάλτες τόσο έντονους, που ξύπνησα ιδρωμένη μέσα σε κλάματα. Εκεί ήταν η πρώτη φορά μετά από αρκετούς μήνες που έκανα ξανά τον Σταυρό μου!!!.
Το πρωί που ξύπνησα κάθισα και τα είπα όλα στην μητέρα μου και στον ένα μου αδερφό τον Μανώλη. Το μόνο που μου είπαν είναι να μην μπλεχτώ, και η μητέρα μου άναψε το καντήλι και την είδα ότι προσευχόταν στα κρυφά. Εκεί «έσπασε» η καρδιά μου, άρχισα να κλαίω πάλι και έτρεξα στην αγκαλιά του πατέρα μου, ο οποίος μου είπε ότι είχε προσέξει μεγάλη διαφορά στην συμπεριφορά μου. Μου είπε να μην ανησυχώ και ότι δεν θα άφηνε κανέναν να με πειράξει.
Το ίδιο απόγευμα, μου τηλεφώνησε η Άννα και μου είπε ότι τάχα είδε στο ενύπνιο της (στο όνειρο της) το προηγούμενο βράδυ που εγώ έβλεπα τους εφιάλτες, ότι τάχα ο Ιησούς με είχε στην αγκαλιά Του και με πήγαινε στην «εκκλησία» της πεντηκοστής.
Εκεί πραγματικά κατάλαβα ότι είχα να κάνω με άτομα μανιακά, της είπα ότι δεν θέλω να την ξαναδώ και να μην με ξανά ενοχλήσει.
Της το έκλεισα βιαστικά και πραγματικά από τότε δεν την έχω ξαναδεί. Το καλό είναι ότι δεν βαπτίστηκα σ’ αυτούς τους τρελούς, ούτε εισχώρησα σε βάθος στα παράλογα πιστεύω τους...
antipentecostal: Δηλαδή, από αυτή την μικρή εμπειρία που είχες, τι γνώμη έχεις σχηματίσει για αυτή την οργάνωση;
Ειρήνη: Όπως ακριβώς το είπες, είναι μία οργάνωση, τίποτα άλλο.
Υποτίθεται ότι ασπάζονται τον Χριστιανισμό, αλλά ποιόν Χριστιανισμό;
Αυτό που είδα και έζησα όσες φορές πήγα, δεν θυμίζει Εκκλησία, δεν έχει κάτι το Θείο, είναι τόσο αλλόκοτη η συμπεριφορά τους, αυτές οι φωνές τους βρε παιδί μου, αυτά τα λόγια λες και είσαι σε συνάθροιση μουσουλμάνων και ιουδαιο-αραβικών θρησκειών.
Όχι, δεν έχουν τίποτα το Χριστιανικό, ούτε για δείγμα. Φωνάζουνε δυνατά, τσιρίζουνε κυριολεκτικά. Κάνουν παρέα μόνο μεταξύ τους και όλοι οι άλλοι ακόμα και προτεστάντες και άλλοι Πεντηκοστιανοί είναι για αυτούς κοσμικοί!!!
Ποτέ δεν θα ήθελα να ξαναζήσω τέτοια εμπειρία. Δεν τους μισώ, αλλά αλήθεια …τους φοβάμαι ! Και τους λυπάμαι. Εύχομαι να δούνε τα λάθη τους, έψαξα στο Ιντερνέτ πολλές σελίδες και blogs όπως το δικό σου, γι’ αυτό αποφάσισα να πω και εγώ την δική μου, έστω και μικρή εμπειρία...
antipentecostal: Σ’ευχαριστώ Ειρήνη και χάρηκα που τα είπαμε από κοντά. Επειδή μερικά άτομα δεν πιστεύουν ότι οι ομολογίες αυτές είναι αληθινές, έχεις να πεις κάτι γι΄ αυτό;
Ειρήνη: Άσε να λένε ότι θέλουν. Στο κάτω κάτω, δεν θέλω να δημοσιευτούν τα προσωπικά μου στοιχεία. Αλλά όποιος πρώην πεντηκοστιανός θέλει να σου πει την εμπειρία του, καλό θα ήταν να μην φοβηθεί. Ανώνυμα ας πει για αυτή την οργάνωση, ώστε να φυλαχτούν και άλλα άτομα από το κύκλωμα αυτό. Μπράβο, καλή η προσπάθεια σου.
antipentecostal: Σ’; ευχαριστώ Ειρήνη, ο Θεός μαζί σου.
Πηγή : antipent.pblogs.gr

  
ΕΥΧΟΜΑΙ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΑΤΕ ΤΙ ΘΕΛΩ ΝΑ ΠΩ....

Βόγκλης Αλέξανδρος
Στρατιωτικός - Κτήτωρ 
ιερού ΙΔ παρεκκλησίου Αγίου Θεράποντος 

4 σχόλια:

  1. KALHSPERA SAS MIA TETIA EMPIRIA EZHSA KAI EGO DEN THELO NA PO POLLA TO MONO POU THELO NA PO STON KOSMO EINAI NA PROSEXH GIATI SE KATAFERNOUN XORHS NA TO PARHS EIDISH OLA OSA EIPE H EIRHNH EINAI ALITHEIA ETSI EINAI ORLIAZOUN STHN KIRIOLEKSIA ,KAI OXI PROSEUXONTE EMENA ME KATAFERAN KAI VAPTISTIKA ALLA EUTIXOS TO PHRA NORIS EIDHSH KAI APOMAKRINTHIKA .ME THN MONH DIAFORA OTAN EKSOMOLOGHTHIKA GIA LIGO KAIRO THMORHTHIKA,DEN ME STENAXORESE OMOS H THMORIA GIATI KSANAVRIKA TON EAUTO MOU THN PHSTH MOU THN ELEITHINH KAI GIAUTO DOKSAZO TON THEO MOU POU ME FOTHSE .SAS EUXARISTW POU ME AKOUSATE ESTO KAI GIA LIGO KALO SAS VRADU O THEOS MAZH SAS MIA FILI APO THN N.Y. ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Να είστε καλά, και να έχετε την Προστασία της Παναγίας μας, και τις ευχές του αγίου Θεράποντα!!
      Δυστυχώς είμαστε στους έσχατους καιρούς, και το καθήκον μας, ως Χριστιανοί Ορθόδοξοι, είναι να ενημερώνουμε τους αδερφούς μας, για τις παγίδες που μας στήνει κάθε ημέρα ο Μισάνθρωπος Εχθρός μας...

      Διαγραφή
  2. Νομιζω οτι υπερβαλατε σε οσα αναφερθηκατε παραπανω.θα ηθελα να απαντησω στην Ειρηνη.Εγω δεν θα βαλω ταμπελα κ να πω ειμαι πεντικοστιανη η ορθοδοξη η οτιδηποτε αλλο.θα πω οτι ειμαι χριστιανη..πρωτον σημερα θεωρουμαι αιρετικο οποιον σου προσφερει μια αγια γραφη κ σου πει ο χριστος σαγαπαει..αυτη η αννα δεν σου εδωσε μια αγια γραφη που να ειναι διαφορετικη απ της ορθοδοξης εκκλησιας αρα δεν προσπαθησε να σε παραπλανηση..αυτοι οι ανθρωποι πιστευουν κ ακολουθουν οτι ακριβως λεει η αγια γραφη κ ολα αυτα για το πνευμα το αγιο και για της εικονες ειναι αληθεια..οι αποστολοι βαπτιστικαν με πνευμα αγιο την ημερα της πεντηκοστης.σωστα; οι εικονες αν εχεις διαβασει απο το σχολειο φτιαχτηκαν την εποχη του βυζαντιου εικομαχια εικονολατρεια...οι πρωτοι χριστιανοι δεν ειχαν οικονες..επισης για το βαπτισμα θα πω οτι η αγια γραφη λεει οτι πρωτα ο ανθρωπος πρεπει να πιστεψει για να βαπτιστει το νηπιοβαπτισμα φιαχτηκε κ αυτο απο τους ανθρωπους.επισης θα πω οτι λογικο ειναι καποιος που ακουει να φωναζουν ετσι κ να εχουν αυτο τον τροπο ζωης να πει ειναι τρελοι η οτι συνεχως σου μιλανε για το χριστο αλλα εγω θα ελεγα οτι η αγαπη τους για το θεο κ αυτο που ζουν τους εχει κανει να ειναιφανατικοι μην ξεχνας αγαπητη αννα οτι κ οι αποστολοι ζουσαν για τον χριστο οι μοναχοι οι ασκητες κ ολοι οσοι ακολουθουν πραγματικα τον θεο ετσι συμπεριφερονται με ζηλο..σας ευχαριστω κ πραγματικα ευχομαι ο θεος να μας ελεηση ολους κ να μας ανοιξει την διανοια να καταλαβουμε το λογο του γιατι ο θεος δεν ειναι ταμπελα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αγαπητη Κατερινα , τι παει ναπει "Χριστιανος"; Φυσικα μεσα στους "Χριστιανους", που αυτοαποκαλουνται σχεδον οσοι θελουν να εναντιωθουν στον Χριστό μας, περιλαμβανονται και οι "Χιλιαστες", οι"Καθολικοι", οι "Πεντηκοστιανοι",οι "Μορμονοι" και πολλοι αλλοι.... Θα ηταν λοιπον ομορφο για να ακολουθησει καποιος επικοδομητικος διαλογος, να μην γενικολογεις, αλλα να μας πεις σε ποια απο τις "Κατηγοριες Χριστιανων" ανηκεις.... Απο την γραπτη σου απαντηση, προσωπικα, μπορω να διαπιστωσω οτι σιγουρα δεν ανηκεις στην Ορθοδοξη Εκκλησια του Χριστου μας που ειναι η Αποκαλυψη Του στον Κοσμο μας..... Να εχεις τις πρεσβειες του αγιου Θεραποντα και της Θεοτοκου στην ζωη σου....

      Διαγραφή