Τρίτη 24 Ιουλίου 2012

Η ΔΙΚΑΣΤΙΚΗ ΑΠΟΦΑΣΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΓΙΟ ΘΕΡΑΠΟΝΤΑ ΣΤΙΣ ΕΡΥΘΡΕΣ (ΚΡΙΕΚΟΥΚΙ) ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ ΕΤΣΙ ΝΑ ΜΑΘΑΙΝΟΥΜΕ...

Ποια είναι η χειρότερη ευχή που μπορεί να δώσει κάποιος;
«Κακός χρόνος να σε έβρει;» ή «Κακός γείτονας να σε έβρει;»
Η απάντηση είναι απλή, αν σκεφτούμε ότι ο χρόνος (όσο κακός και αν είναι), θα έρθει και θα φύγει, σε αντίθεση με τον γείτονα που θα τον έχει κάποιος μια ζωή δίπλα του..
Και επειδή κάποιοι γείτονες, από την μια, έχουν μια τάση καταπατισμού και δικομανίας, και ενώ επικαλούνται τον νόμο και κανουν αγωγές , και υποδέχονται ένα μικρό παρεκκλήσι με τα οπίσθια και με τις ποιο βρώμικες λέξεις που θυμίζουν τα λιμάνια της Τρούμπας, και στέλνουν 100αδες εξώδικα, και ενεργούν βάσει του δικού τους "κεφαλιού", αψηφόντας τις αποφάσεις της Αγωγής που οι ίδιοι μας έκαναν,και ενώ  Η ΔΙΚΑΣΤΙΚΗ ΑΠΟΦΑΣΗ ΑΠΟΡΡΙΠΤΕΙ ΤΙΣ ΑΞΙΩΣΕΙΣ ΤΟΥΣ, συνεχίζουν το βιολί τους κανονικά.
Αναλυτικότερα: 


Η «υποδοχή» και το «καλώς όρισες Άγιε» με μια  ωραιότατη καταγγελία και ένα πρόστιμο αξίας ..  20.000 euro !! .
Με ύφος Αββά , και ήθος Αγά και Φαρισαισμό στο φούλ.
(Η καταγγελία δημοσιεύεται, επειδή, προκειμένου να καλύψουν την ομολογία της άρνησης της Ορθοδοξίας και την στρέψη τους στην Εκκλησία της Πεντηκοστής έχει διαδοθεί στην κοινωνία των Ερυθρών, ότι «ΟΥΔΕΠΟΤΕ ΑΣΧΟΛΗΘΗΚΑΝ ΜΕ ΤΟ ΠΑΡΕΚΚΛΗΣΙ, ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΠΑΡΕΙ ΣΒΑΡΝΑ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΚΚΛΗΣΙΕΣ ΤΟΥ ΧΩΡΙΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟ ΠΑΙΞΟΥΝ ΚΑΛΟΙ ΚΑΙ ΕΝΑΡΕΤΟΙ "ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΙ"» συγκεκριμένα λένε «-Μα είναι δυνατόν, εμείς, να τα βάλουμε με τους Αγίους;; (Το δάκρυ, έτοιμο να τρέξει από τα μάτια,όταν κάποιοις χωριανός αρχίζει τις παρατηρήσεις για αυτά τα γελοία πράγματα..) Η απάντησή τους :"- O Αλέξης λέει ψέματα!! Βλέπει … Οράματα …!!!"
Για δείτε και απολαύστε αυτό….   Είναι.. «Όραμα»;;; Δεν νομίζω

Στην καταγγελία που έκανε ο κύριος Μι. Βόγκλης αν προσέξετε, πάνω δεξιά "πληροφόρησε" τους υπαλλήλους της πολεοδομίας ότι το εκκλησάκι είναι "αδέσποτο" και ο ιδιοκτήτης του είναι "Άγνωστος"!!!!
Η εκτίμηση η δική μου, είναι , ότι, έγραψε την λέξη "Άγνωστος" για να μην ενδιαφερθώ εγώ για την δήλωσή του παρεκκλησίου μου. Μα είναι δυνατόν, στον δικό μου χώρο να εγείρω οιοδήποτε κτίσμα το οποίο ΔΕΝ θα είχε εμένα σαν ιδιοκτήτη;; 
Θα έφτιαχνα εκκλησάκι μέσα στο χωριό και ΔΕΝ θα το νομιμοποιούσα;; 



Αφού είδαν και απόειδαν ότι δεν μπορούσαν να κατεδαφίσουν το παρεκκλήσι, άρχισαν να τραμπουκίζουν…, να απειλούν…, και να κατασκοπεύουν φανερά όποιον φίλο μου ή καλεσμένο έρχεται στο σπίτι να πιούμε έναν καφέ, ή ακόμα να προσκυνήσει την Αγία Εικόνα..
(Σας προκαλώ «κύριοι»!!! Κάντε μου μήνυση αν λέω ψέματα!!   
 Μα, καλά βρε παιδιά…, είστε σοβαροί;;;)
«Θα μου κόψετε τα πόδια, αν ξαναμπώ στο εκκλησάκι μου;  Για… τολμήστε!!»
Η τακτική τους κάθε ημέρα είναι και διαφορετική…  Από τα πολλά τους ψέματα που έχουν γεμίσει όποιον ξέρει Ελληνικά εδώ στο χωριό, ούτε οι ίδιοι γνωρίζουν τι ζητάνε…!!

Στην αρχή, μετά την καταγγελία του παρεκκλησίου , «σκάει μύτη» δικαστικός κλητήρας με εξώδικο τακτικής έκτακτης χρησικτησίας όλου του οικοπέδου, συμπεριλαμβανομένου και του Ναού!!
(Σύμφωνα με την ηλίθια σκέψη τους, αφού το σπίτι μου έχει δυο εισόδους, και αφού ο άλλος αγόρασε οικόπεδο με σύνορα  και οικοδόμησε αυτό που οικοδόμησε σε όλο του το εμβαδό, αποφάσισε … «αφού έχεις μεγάλη έκταση Αλέξη, θα σου πάρω το μισό, γιατί εγώ δεν έχω κήπο». Μου κανόνιζε και από πού θα βγαίνω , και επίσης , «αν ήθελε κάποιος να πάει στο εκκλησάκι, να ρωτάγαμε την σύζυγό του (Χρυσόστομη κυρία), και να της παρέδιδα το κλειδί του Ναού, και να αποφάσιζε εκείνη, αν θα άνοιγε ή όχι το εκκλησάκι» Επίσης , είχαν την αξίωση ότι θα τους άφηνα να αλλωνίζουν εντός και εκτός του οικοπέδου μου. Φυσικά, η απάντηση ήταν και είναι ΟΧΙ!! 
Έχοντας ως μέντορα έναν ψευτοδιανοούμενο Άθεο και δηλωμένο ΚΟΥΜΟΥΝΙΣΤΗ γείτονα, έβαλαν ψευδομάρτυρες, ορισμένους γνωστούς τους, κάλεσαν πολ.Μηχανικό και έβγαλαν τοπογραφικα διαγράμματα δικά τους - ψεύτικα.
(Αν κοιτάξει κάποιος λίγο σοβαρά εκείνους που έβαλαν το χέρι τους στο Ευαγγέλιο και ορκίστηκαν να κατεδαφιστεί ο Ναός, εύκολα θα διαπιστώσει, ότι πρόκειται για μια κουτσομπόλα κουτοπόνηρη (στυλ κυρα-παπαδιά Κολοκοτρωνιτσίου), για έναν χαμηλής νοημοσύνης άνθρωπο, και για μια κυρία ΚΟΥΜΟΥΝΙΣΤΡΙΑ-ΨΕΥΤΟΔΙΑΝΟΟΥΜΕΝΗ και αυτή που θα οφελούνταν από την κατάσταση, αφού θα χρησιμοποιούσε και θα μοιραζόνταν μαζί με τους άλλους, όλον το χώρο και την αυλή μου ως χώρο στάθμευσης.
(Σας ξαναπροκαλώ "κυριοι" και "κυρίες"... Κάντε μου μήνυση αν λέω ψέματα!!!! Μπορώ να τα αποδείξω αυτά που λέω)

Η τακτική έκτακτη χρησικτησία όλου του οικοπέδου μεταβλήθηκε σε ΑΓΩΓΗ
Για δείτε και απολαύστε την….  
Και η ΔΙΚΑΣΤΙΚΗ ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΗΣ ΑΓΩΓΗΣ ΠΟΥ ΑΠΟΡΡΙΠΤΕΙ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΞΙΩΣΕΙΣ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΔΙΚΑΙΩΝΕΙ ΤΟ ΙΔΙΩΤΙΚΟ ΠΑΡΕΚΚΛΗΣΙ ΤΟΥ ΑΓΙΟΥ ΘΕΡΑΠΟΝΤΑ. 


 Και παρόλαυτα, συνεχίζουν ακάθεκτοι την τακτική τους....   
Απευθύνω την τελευταία έκκληση : 
1).ΣΟΒΑΡΕΥΤΕΙΤΕ ΚΑΙ ΤΗΡΗΣΤΕ ΤΟΝ ΝΟΜΟ, ΜΗΝ ΑΓΝΟΕΙΤΕ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΤΗΝ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΗΣ ΠΟΥ ΕΣΕΙΣ ΤΗΝ ΘΕΛΗΣΑΤΕ!!! 
2).ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΜΟΥ ΣΤΕΛΝΕΤΕ (ΕΞΩΔΙΚΑ-ΑΓΩΓΕΣ κλπ) ΑΥΤΟΜΑΤΑ ΘΑ ΤΑ ΔΗΜΟΣΙΟΠΟΙΩ!!
3).ΠΑΡΑΤΡΑΒΗΞΕ ΤΟ ΑΣΤΕΙΟ ΣΑΣ,ΜΑΖΕΥΤΕΙΤΕ!!!!
4).TO KΡΙΕΚΟΥΚΙ, ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΤΟ ΚΟΡΟΙΔΕΥΕΤΕ.. ΕΜΕΝΑ, ΚΑΙ ΤΟΝ ΑΓΙΟ ΘΕΡΑΠΟΝΤΑ, ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΩ!!

(Μα ένας Εισαγγελέας, δεν μπορεί να έρθει επί τόπου να σταματήσει αυτή η αυθαιρεσία) ;

 
Γέροντα, πως μπορεί κανείς να καταλάβει αν κάποιος είναι δαιμονισμένος και όχι ψυχοπαθής; "- Αυτό και ένας απλός γιατρός, ευλαβής, μπορεί να το καταλάβει. Όσοι πάσχουν από δαιμόνιο, όταν πλησιάσουν σε κάτι ιερό, τινάζονται. Έτσι φαίνεται ξεκάθαρα ότι έχουν δαιμόνιο. Λίγο αγιασμό αν τους δώσεις η με άγιο Λείψανο αν τους σταύρωσης, αντιδρούν,επειδή στριμώχνονται μέσα τους τα δαιμόνια, ενώ, αν έχουν ψυχοπάθεια, δεν αντιδρούν καθόλου. Ακόμη και επάνω σου αν έχης έναν σταυρό και τους πλησίασης, ανησυχούν, ταράζονται".
(Γεροντας  Παΐσιος) Κάντε του μηνυση! 
"ΚΑΙ ΕΙΣ ΑΥΡΙΟΝ ΤΑ ΣΠΟΥΔΑΙΑ" δηλαδή, "ΘΑ ΤΑ ΞΑΝΑΠΟΥΜΕ-ΔΕΝ ΧΑΝΟΜΑΣΤΕ"
Βόγκλης Αλέξανδρος
Στρατιωτικός-Κτήτωρ και Ιδιοκτήτης
Ιερού ΙΔ παρεκκλησίου Αγίου Θεράποντος
Αγίου Κων/νου 18




ΤΟ ΣΚΕΠΤΙΚΟ ΤΟΥΣ :

"ΤΟ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ ΛΕΕΙ ΤΑ ΔΙΚΑ ΤΟΥ, ΕΜΕΙΣ ΟΜΩΣ ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ ΤΟ ΕΡΓΑΚΙ ΜΑΣ KAI ΚΑΙ ΔΕΝ ΥΠΟΛΟΓΙΖΟΥΜΕ ΤΙΠΟΤΑ"
Η ΠΑΡΑΠΛΑΝΗΣΗ ΚΑΙ Η ΑΛΛΟΙΩΣΗ ΤΟΥ ΧΩΡΟΥ:
Ετσι λοιπόν, έφραξαν την βεράντα τους με κάγκελα και άνοιξαν την μοναδικη πορτα απο την μερια του ΙΔ παρεκκλησίου αγίου Θεράποντα να μπαινοβγαίνουν νομίζοντας ότι έτσι διεκδικούν και ελεγχουν το ΙΔ παρεκκλήσιο και την αυλή μου!!! Το γελοίο  είναι, οτι η εισοδος τους και οι σκαλες τους ειναι πανω στον δρομο στην αγίου Κωνσταντίνου. Δεν υπάρχει άλλη είσοδος!!! Και όμως οι "κύριοι" και οι "κυρίες", προφανώς είχαν μάθει να εισέρχονται και να εξέρχονται από τα παράθυρα, και όχι από τις πόρτες..... (Τα σχόλια, δικά σας).


ΕΠΕΙΔΗ ΟΠΩΣ ΠΡΟΑΝΕΦΕΡΑ, ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΩ ΤΗΝ ΚΑΘΕ ΚΙΝΗΣΗ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΙΣ ΔΥΟ ΠΛΕΥΡΕΣ, ΣΑΣ ΓΝΩΣΤΟΠΟΙΩ ΛΟΙΠΟΝ ΤΟ ΕΞΩΔΙΚΟ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΕΚΑΝΑ ΓΙΑ "ΑΛΛΟΙΩΣΗ ΤΗΣ ΕΙΚΟΝΑΣ" και "ΠΑΡΑΠΛΑΝΗΣΗ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟΥ" και "ΣΥΜΟΡΦΩΣΗ ΤΗΣ ΤΗΡΗΣΗΣ ΤΟΥ ΝΟΜΟΥ"



ΕΠΕΤΑΙ ΣΥΝΕΧΕΙΑ... 

2 σχόλια:

  1. ο Αγιος Θεραποντας, δε θα επιτρεψει να κανει κακο ΚΑΝΕΝΑΣ στο σπιτι του!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Είναι ο ίδιος εδω!!!!!! Και το απεδειξε την 13 η Μαιου που ξεκολλησαν ολες οι διαδικασιες και τον τιμήσαμε!!!

      Διαγραφή